واکنش سازمان استاندارد به مرگ ۳ کودک با ماکارونی آلوده؛ ماکارونی پخته شده را بیش از یک روز در یخچال نگه ندارید
- شناسه خبر: 6921
- تاریخ و زمان ارسال: 13 آذر 1403 ساعت 03:53
- بازدید : 9 views
- نویسنده: sara hosseini
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی افاق مردم ، در پی انتشار خبری در فضای مجازی مبنی بر مرگ چند کودک در اثر مصرف ماکارونی آلوده، سازمان ملی استاندارد اعلام کرد: انواع ماکارونی مشمول مقررات اجرای استاندارد اجباری است و همواره سازمان ملی استاندارد، آن را مورد پایش، کنترل و نظارت قرار میدهد. براساس اعلام دفتر نظارت بر اجرای استاندارد صنایع غذایی و بهداشتی، فرآورده هایی مانند ماکارونی و برنج پس از پخت محیط مناسبی برای رشد باکتری باسیلوس سرئوس محسوب میشود. توصیه میشود، حداکثر یک ساعت پس از پخت، غذای باقیمانده را در یخچال قرار دهید، همچنین پیشنهاد میشود، غذای پخته شده را بیش از یک روز در یخچال نگهداری نکنید. احتمال رشد باکتری باسیلوس سرئوس در فراورده ماکارونی خام وجود ندارد